17 Tem 2012

yeniden merhaba

-uzun zamandır buraya bir şey yazmak içimden gelmiyordu. şu karikatür hikayesi nedeniyle bir çoşku kapladı içimi ve döndüm. özlemişim blogumu yav! soğutanlar utansın.

-tatildeyim. kâh kitap okuyor, kâh geziyorum. kilomu korumak için de spor yapıyorum. günde yarım saatlik bi yürüyüş.. yürürken radyo tiyatrosu dinliyorum ki değme keyfime.. erhan sayesinde spor bir eğlenceye dönüştü. yine mutluyum..

-izmir'deyim. artık bornova'nın en iyi okulunda çalışıyorum. bu meseleyi uzatmayayım ama çook şanslıydım. çok seveceğimi düşündüğüm yeni arkadaşlarım oldu. birinin adı da; devrim.

-yeni evimiz de pek şirin. içinde rahat ediyor, başkalarına göstermekten çekinmiyorum. hatta hafiften gurur da duyuyorum.

-ben de iyiyim ve bunu, bir zamanlar sırf onun için yazılar yazdığım, akşam yorumunu dört gözle beklediğim ancak şu an hoşlanmadığım, yazılarına da kuşkuyla baktığım birine borçluyum. bunun yanında bana kaybetmenin anlamını öğretti ki ona minnettarım.

yaşasın dönebildim!

1 yorum var:

justine dedi ki...

Merhaba,
eski yazıları karışık karışık okuyordum nöbetlerde, yeni yazı gelmesinden umutsuzdum. Çok iyi oldu bu, neden yazmıyor diye benhayattayken'e soracaktım, tıkladım ve beklediğim oldu. Yazılarını seviyorum (ikinizin yazıları da çok keyifli, okurken hep gülümsüyorum) umarım tekrar ara vermezsin. Sevgiler.